IMPACT sessies
Welkom bij IMPACT trainingen
Waarom IMPACT sessies?
De opbouw
De inhoud
Over ons
Favoriete Links
Contact
 
Trainingen die blijven hangen
De opbouw


VISIE en MISSIE

Geen bedrijf kan bestaan zonder een duidelijke richting. Een Missie en een Visie geven je bedrijf de kapstok die nodig is, om alle acties, plannen en beslissingen aan op de kunnen hangen. Niet voor niets kennen we de uitspraak: "In een bedrijf zonder visie is elke richting goed". Is dit bij u het geval, sta er dan niet van te kijken dat medewerkers tegenstrijdige acties ondernemen, of ieder hun eigen plan trekken.

Wilt u meer weten over trainingen op dit gebied, kijk dan 
 hier.Van STRATEGIE naar OPERATIE

In elk bedrijf wordt de visie omgezet naar doelen, doelstellingen, en acties. Dat is de stap van Strategie naar operatie. Niet alleen kom je hier op het vlak van doelen stellen, KPI's opzetten en rapportage inrichten. Hier zit ook het gebied van het overwinnen van weerstanden, het meekrijgen van mensen, en vooral het helder en open maken van de communicatie en het managen van verwachtingen.

Wilt u weten welke trainingen wij hebben op dit gebied, kijk dan
hier


In de UITVOERING

Op de werkvloer ten slotte, of het nu gaat om een kantooromgeving, een magazijn, of een productievloer, moet het werk uitgevoerd worden. ook hier zijn veel zaken te organiseren en te trainen. Hoe gaan we met elkaar om? Welke overlegstrukturen hebben we? Hoe geven we elkaar feedback? Hoe maak ik duidelijk wat ik wil, of nodig heb? 
Maar ook: Hoe organiseer ik mijn werkplek, hoe bouw ik sneller om? Hoe analyseer ik problemen? Hoe los ik problemen op? en ga zo maar door.
Meer informatie over trainingen op dit vlak vindt je hier.

 

 

Welkom bij IMPACT trainingenWaarom IMPACT sessies?De opbouwDe inhoudOver onsFavoriete LinksContact
Geef je organisatie weer energie met de korte trainingen van IMPACT